Mezeren 216yasam.com da yerini aldı
7 Ağustos 2017
ASKIDA YEMEK
27 Aralık 2017
Tümünü Göster

İşletme sahibi İlknur Aslan röpartajımız yayınlandı.Röpartajı okumak için linkdeki yazıyı ziyaret edebilirsiniz.

Röpartajdan Kesitler

İstanbul Ataşehir’de lezzetli ve sağlıklı yemekleri ile kalitesinden ödün vermeyen mekanların başında gelen Mezeren, gün geçtikçe beğeni topluyor.

Etli yaprak sarması ile ünü Ataşehir’i aşmış bir mekan Mezeren. Daha kapısından içeri girer girmez renkli bahçesi ve her biri farklı konsepte hazırlamış olan masaları ile dikkatleri çekmeyi başarıyor. Bir de bunun üstüne meşhur lezzetleri ve hatta sahibi İlknur Aslan’ın hoş sohbeti de eklenince, “Tamam” diyorsunuz. Ve bir bakmışsınız “Mezeren” favori mekanlarınız arasında.

İşte İlknur Aslan ile Mezeren’in kuruluş hikayesinden, yemeklerine, çalışanlarından müşterilerine kadar merak edilen her şeyi sorduğumuz o keyifli söyleşi….

İlknur Hanım, bize biraz kendinizden bahseder misiniz?

Ben İlknur Aslan. Mezeren’in sahibiyim, işletmecisiyim, aşçısıyım, garsonuyum. Her işi yapıyorum. Burada çok mutluyum.

Peki Mezeren en zaman kuruldu?

Burası 10 yıllık, etli yaprak sarma adına kurulan Türkiye’deki tek mekandır. İlk kurulduğundan beri lezzet ve alitesinden ödün vermeden yaşamış. Konseptinde değişiklik hiç olmamış.

 

http://bitarafhaber.com.tr/10-yillik-bir-lezzet-mekani-mezeren.html

Comments are closed.